3D View Editor Header > Select > Grouped > Keying Sets broken?
Closed, ResolvedPublic

Description

System Information
Operating system and graphics card

Blender Version
Broken: (example: 2.69.7 4b206af, see splash screen)
Worked: (optional)

Short description of error

Exact steps for others to reproduce the error
Based on a (as simple as possible) attached .blend file with minimum amount of steps
I am using Blender GIT Rev 2014-06-25-19-02-49-9273317 on a Fedora 20 Box 64Bit
with an Intel 3000 HD GFX card.

I noticed that the [3D View Editor Header > Select > Grouped > Keying Sets] doesn't seem to work
as described in the Blender Wiki (or at all as far as I can tell):

http://wiki.blender.org/index.php/Doc:2.6/Manual/Modeling/Objects/Selecting

I have attached a test Blender file which has 2 cubes in it both having their location and rotation
values animated and recorded into a LocRot Keying set. Over the course of 50 frames their are
animated. Selecting CubeA only and using [3D View Editor Header > Select > Grouped > Keying Sets]
doesn't end up selecting CubeB. Even though they were both animated at the same time with the same
Keying Set (LocRot) active at the same time.

I remember posting a similar bug about animating non-object based keying sets and Joshua said that
wasn't supported so I assumed I was using it wrong. But this bug seem to affect even basic object
based animations. So I am reposting this one as it seems to be different. And as far as I can make
out this should work.

I have attached my system-info, a test Blend file I was using and a video showing the issue
I was having.