Page MenuHome

Mask render bug, one pixel black line
Closed, ResolvedPublic

Description

System Information
Ubuntu 14.04
renderer: 'GeForce GT 630/PCIe/SSE2'
vendor: 'NVIDIA Corporation'
version: '4.4.0 NVIDIA 331.113'

Blender Version
version 2.73 (sub 9), branch b'master', commit date b'2015-03-04' b'22:10', hash b'90e1b83', b'Release'
build date: b'2015-03-05', b'02:59:53'
platform: b'Linux:64bit'

Short description of error

When render, appears a black vertical line on the right side of the image
see atached image

Exact steps for others to reproduce the error
Based on a (as simple as possible) attached .blend file with minimum amount of steps

Event Timeline

José Ricarte (ciriaco) raised the priority of this task from to 90.
José Ricarte (ciriaco) updated the task description. (Show Details)
José Ricarte (ciriaco) edited a custom field.

Seems like you didn't pack the image into the .blend. You can do this e.g. by hitting Spacebar + typing/using "Pack All Into .blend"

Julian Eisel (Severin) lowered the priority of this task from 90 to 30.Mar 6 2015, 3:17 PM

Don't need to upload an image to view the bug

Open the .blend file:

Press F12 (render) and see the render image
the right side of the image

This black line that should not appear because doesn't exist in the scene

The black pixel line in the rendered image is a bug of the mask

Open the .blend file:


Press F12 (render) and press esc to return to nodes editor, see the image
There are a pixel line on the right side of the image

Kévin Dietrich (kevindietrich) raised the priority of this task from 30 to 50.Mar 7 2015, 5:28 PM

Confirmed on latest head (rBb7a7595).

Assigning to me for further investigation.

Okay so this is caused by 4c75f776690cfe so we have to call Sergey for the rescue again!