Page MenuHome

Vertex slide doesn't work.
Closed, ResolvedPublic

Description

System Information
Operating system and graphics card

Windows 7 Ultimate, GeForce GTX 970

Blender Version
Broken: Newest from buildbot (29.05.2014) also Gooseberry branch.
Worked: Official 2.74 from Blender.org

Short description of error

It just doesn't work as it should. See video below.
https://drive.google.com/file/d/0BxDlpIQ_JtW2T01pd0RjOGNWR1E/view?usp=sharing
Exact steps for others to reproduce the error
Just slide a vertex...

Details

Type
Bug

Event Timeline

Kamil Adamski (adrian2608) created this task.
Kamil Adamski (adrian2608) raised the priority of this task from to Needs Triage by Developer.

I'm unable to reproduce the error with the latest Linux build (Official), although the vert slide tool does behave slightly different than in 2.74.

I test it a bit further, and it occurs on this blend only. I mean, something is done with some blends, and vertex slide just don't work.
Take a look at this blend.

Sorry, blend file.

I confirmed that I tested it with an attached file and 'vertex slide' acted.
When Clamp becomes ON when I use 'vertex slide' in the object, operation seems to be difficult.
If you set Clamp to OFF, I think that operation becomes simple.
I think that operation becomes difficult because scale of the object is very small.

Movement was unnatural, but thought that I worked.
However, I understood a difference well when I tested it in the latest daily build.
It came to work like a former version.