Page MenuHome

Color spill bug
Closed, ResolvedPublic

Description

System Information
windows7 64
ASUS ATI Radeon HD6870

Blender Version
Broken: (All)
Worked: (None)

Short description of error
we have mess in "limit channel" buttons







Exact steps for others to reproduce the error

open and repeat my test

Event Timeline

Alexey (Inwader77) set Type to Bug.
Alexey (Inwader77) created this task.
Alexey (Inwader77) raised the priority of this task from to Needs Triage by Developer.
Alexey (Inwader77) added a comment.EditedAug 1 2015, 8:14 PM

Despill channel blue; Lim channel Blue
This combination only is working properly

Julian Eisel (Severin) triaged this task as Confirmed, Medium priority.

Yeah, also think something weird is going on here. Original node is by @Jeroen Bakker (jbakker), but maybe @Sergey Sharybin (sergey) can have a look?

Hi,

I didn't try it, but can anyone reproduce it in Blender 2.63? In Blender 2.64 we copied this node. If it is not reproduceable in 2.63, the migration of that node went wrong.
Otherwise we should perhaps look for other algorithms.

The original functionality was written back in 2.43 around Februari 2007 (http://archive.blender.org/development/release-logs/blender-243/)

Regards!

Alexey (Inwader77) added a comment.EditedAug 4 2015, 9:27 PM

Hi,
I didn't try it, but can anyone reproduce it in Blender 2.63? In Blender 2.64 we copied this node. If it is not reproduceable in 2.63, the migration of that node went wrong.
Otherwise we should perhaps look for other algorithms.
The original functionality was written back in 2.43 around Februari 2007 (http://archive.blender.org/development/release-logs/blender-243/)
Regards!

i was repeat it in 2.63, this bug is active