Page MenuHome

Audio on Timeline not Working
Closed, InvalidPublic

Description

Operating system: Windows 10
Graphics card: AMD Radeon HD 6700 Series

Version: 2.78 Sound on Timeline not working,

I have recently started making an animation (intro) I have edited text added all kinds of stuff that you are normally supposed to do and then I downloaded music tracks for the animation. I have clicked add sound on the timeline and I added it. When I clicked play It didn't play sound. So when I checked the file it was working. I listened to it. I even downloaded a different audio so I would be sure it's blender and not my computer. No It doesn't work. I can hear it when I play it in my media player but when I add it to blender it doesn't work

I attached the blend file.

Sound:

Details

Type
Bug

Event Timeline

Hello,

You didn’t provide sound file. Please provide it, or pack it into .blend

Julien DUROURE (julien) triaged this task as Needs Information from User priority.Feb 26 2017, 5:51 PM

Sound File :). Sorry I thought that I added it to blend aleready

Julien DUROURE (julien) raised the priority of this task from Needs Information from User to Needs Triage by Developer.Feb 27 2017, 9:18 AM

Hello,

Can not reproduce.
Works well here (ubuntu 14.04)

Bastien Montagne (mont29) triaged this task as Needs Information from User priority.

We do not handle user support on this tracker, only bug reports. User forums like blenderartists.org or blender.stackexchange.com should be used for that matter.

Working here as well, you most likely did not set correctly the sound settings in Blender userpreferences, System tab?

Julien DUROURE (julien) closed this task as Invalid.Mar 9 2017, 8:45 AM
Julien DUROURE (julien) claimed this task.

More than a week without answer : closing.

Don't hesitate to reopen this ticket if you can reproduce a bug