Subsurf don't work
Closed, InvalidPublic

Description

System Information
Windows 10 Home, 3xGTX 980Ti

Blender Version
Broken: (example: 2.79 5bd8ac9, 2017-09-11 10:49)

1 - I worked in file, when created in Blender 2.78 - of course I worked in Blender 2.79

Dos't work Modifier - Subsurf,

When I created new scene - Subsurf works correctly

In This file I have only 2 object - UV Sphere, and this file weighs 475 MB
Of course, I had different scene and objects - but I all removed and I do "Orphan Data" - "Purge All"

https://www.dropbox.com/s/0hmxum8s9d8bi05/bugSubsurf.blend?dl=0

Details

Type
Bug
Rafal Szostek (elephantstudio) renamed this task from 2 Bugs to 2 Bugs - Subsurf and material Emission .Dec 6 2017, 11:36 AM

Please separate these bugs. Only one bug per report :)

Rafal Szostek (elephantstudio) renamed this task from 2 Bugs - Subsurf and material Emission to Subsurf don't work.Dec 7 2017, 3:41 PM
Rafal Szostek (elephantstudio) updated the task description. (Show Details)

Hello Rafal,
Probably a language barrier here. Are you saying you create a subsurfed object in 2.78, and when you open it in 2.79 it is not working?
If so, I did just that. Placed a UV sphere in 2.78, hit control 2 to add subsurf level 2, and then save that file. I opened it in 2.79 and it is working the same, in other words it is subsurfed.
If you can explain the issue you are experiencing a little more that would be good.

thanks

Sorry, maybe somebody else wants to, but I'm not going to download half a Gig file.

Brecht Van Lommel (brecht) claimed this task.

To make subsurf work, go to Scene properties and disable Simplify or change the subdivision settings to allow levels higher than 0.