Page MenuHome

2.8 no viewport
Closed, InvalidPublic

Description

System Information
Windows 10
Gtx1080ti
Gtx1070
Display on intel HD 530 onboard GPU

i7 6700k
32gb ram

Blender Version
recent 2.8 build

Short description of error
no viewport shading in cycles, evee, and opengl{F3987782}

Exact steps for others to reproduce the error
right from scratch start

Details

Type
Bug

Event Timeline

This comment was removed by -- (zgorg).
Bastien Montagne (mont29) triaged this task as Needs Information from User priority.

Please:

  • Give us your exact Blender, OS and GPU (including drivers) versions, as requested in the template!
  • Ensure both your OS and drivers are fully up-to-date (and use official GPU drivers, not those provided by windows or tablet/laptop maker or open source ones in linux distributions).
  • Try the latest build from our buildbot.
  • Try to start Blender in factory settings (--factory-startup commandline option) (this will ensure whether this is a userpref or addon issue or not).
  • Try to tweak OGL settings in UserPreferences, System tab.
  • Try to tweak your GPU driver settings (e.g. try different values between 'performance' and 'quality' if you have such slider, etc.).
  • Attach as text file here the report generated by Help -> System Info (do not paste it directly in comment).
  • Launch Blender from the command line with --debug-gpu option and attach as text file here any error printed out in the console (do not paste it directly in comment).
Bastien Montagne (mont29) claimed this task.

More than a week without reply or activity. Due to the policy of the tracker archiving for until required info/data are provided.