Page MenuHome

Eevee don't work in the viewvport and rendering
Open, NormalPublic

Description

System Information

Windows 64 64-bit
Processor Intel Core i7-7700 CPU
RAM 16 GB
GeForce GTX 1060 6GB Graphics Card

Blender Version
2.80 Alpha 2
date: 2018-08-20
hash: 76ea32d1926

Short description of error

Hi, I downloaded the new Alpha 2 version of Blender 2.8 and I did not see Eevee in the visualization, and when it is rendered, the objects on stage show them as transparent. I can not figure out if it's a driver or other problem

Would anyone know how to help me? Thank you all

Details

Type
Bug

Event Timeline

Joshua Leung (aligorith) triaged this task as Incomplete priority.Aug 21 2018, 8:05 AM
Joshua Leung (aligorith) edited projects, added BF Blender: 2.8, Eevee; removed BF Blender.

Please follow our submission template and guidelines and make a complete, valid bug report,
with required info, precise description of the issue, precise steps to reproduce it,
small and simple .blend and/or other files to do so if needed, etc.

A guideline for making a good bug report can be found here:
https://wiki.blender.org/wiki/Process/Bug_Reports

Marking as "Incomplete" until the requested information/data is provided.

I have problems with the eevee rendering engine, in the viewport I have a display error and if I render, the objects on stage are transparent.
I attach files as you request
thank you

Joshua Leung (aligorith) raised the priority of this task from Incomplete to Normal.Aug 21 2018, 11:55 AM