Page MenuHome

UV editor: Edge overlay not shown when edge overlay type is set to 'Dash'
Open, Confirmed, LowPublic

Description

System Information
Operating system: Windows 10
Graphics card: GTX 960

Blender Version
Broken: 2.80, 0bbff8a71138

Short description of error
UV editor: Edge overlay not shown when edge overlay type is set to 'Dash', 'Black' or 'White'.
See attached image. Each image strip shows the same edges selected.

Exact steps for others to reproduce the error

  1. Open a UV editor window using any model
  2. Go to edge select mode
  3. Turn on UV/Mesh sync
  4. Select one or more edge.
  5. Set edge overlay to 'Dash', 'Black' or 'White'.

Details

Type
Bug

Event Timeline

Ne Dudgi (nedudgi) updated the task description. (Show Details)
Jacques Lucke (JacquesLucke) triaged this task as Confirmed, Medium priority.

Can confirm the issue. It does not seem to relate to the mesh sync option though.

Yea, sorry, mesh sync is not needed, just wanted to make sure that UVs are showing up in the UV window.

Seems like the same behavior as 279. I suggest that this is a feature request.

Sebastian Parborg (zeddb) lowered the priority of this task from Confirmed, Medium to Confirmed, Low.

Talked to Brecht about this and we do consider this a bug. But a very low prio bug.

Ok, as it is related to image editing drawing I will link it to related stuff

This comment was removed by Eitan (EitanSomething).
Brecht Van Lommel (brecht) renamed this task from UV editor: Edge overlay not shown when edge overlay type is set to 'Dash', 'Black' or 'White' to UV editor: Edge overlay not shown when edge overlay type is set to 'Dash'.Fri, Aug 16, 4:51 PM