Page MenuHome

inversing the inputs entries in a node group generates a bug
Closed, ArchivedPublic

Description

System Information
Operating system: Windows-10-10.0.17134 64 Bits
Graphics card: Intel(R) HD Graphics 630 Intel 4.5.0 - Build 26.20.100.6890

Blender Version
Broken: version: 2.80 (sub 74), branch: blender2.7, commit date: 2019-06-09 21:43, hash: rB030c7df19da9
Worked: (optional)

Short description of error
[I noticed it a while ago moving a entry in the input of a node and not responding the same way after]

Exact steps for others to reproduce the error
[I did a group node and then I tried a simplified part without any group, but when I put this part into my group I had a difference, even after having replaced every node by a fresh one and finally doing exactly the same simplified part into my group. I remember then this non responding saturation I had another time after having modified the order of my inputs. and then after having deleted every input and recreated them, without modify the order anymore. the problem were solved]
[Based on the default startup or an attached .blend file (as simple as possible)]

Details

Type
Bug

Related Objects

Event Timeline

Philipp Oeser (lichtwerk) lowered the priority of this task from Needs Triage by Developer to Needs Information from User.Jun 17 2019, 11:00 AM

Not sure I understand correctly:

  • does this have to do with T64253?
  • mind sharing a blendfile demonstrating the problem?
  • not sure what is meant by "this non responding saturation", could you try to explain?
Brecht Van Lommel (brecht) claimed this task.

Closing due to lack of information to investigate the issue further, we can reopen the report if more information is provided.