Page MenuHome

Blender 2.8 General UI glitching
Closed, ArchivedPublic

Description

System Information
Operating system: Windows-10-10.0.17134 64 Bits
Graphics card: ATI Radeon HD 2600 Pro ATI Technologies Inc. 3.3.11672 Core Profile Context

Blender Version
Broken: version: 2.80 (sub 75), branch: master, commit date: 2019-07-29 14:47, hash: rBf6cb5f54494e
Worked: (optional)

Short description of error
The whole UI is glitching, changing colors when I move my mouse, I think the bug is coming from themes as when I go is the associated settings tab, the colors in pickers are changing with the UI

Exact steps for others to reproduce the error
Just run Blender
(I'm not home, it's not my PC but I got the exact same issue in some beta versions with my computer running from an Intel Core I5-7400, 24 Go of RAM and a Nvidia GT 1030

See the pictures to understand better

Thank you a lot, you reading my report
ROOT0x57B{F7653767}

Details

Type
Bug

Event Timeline

tom k (tomjk) added a subscriber: tom k (tomjk).EditedAug 8 2019, 12:19 PM
tom k (tomjk) closed this task as Archived.
tom k (tomjk) claimed this task.

The graphics card (Radeon HD 2600 Pro) is a Terascale architecture GPU; this predates 1st gen GCN and is therefore, as per the requirements page, not supported.

If you want, try looking in Preferences -> Themes tab -> User Interface panel -> Menu Back subpanel -> Inner, and increasing Alpha. (If not that particular setting, then perhaps something in that general area.) edit: if the whole ui is glitching that won't help.

Feel free to reopen this bug if you can reproduce it with the 2.80 release and/or daily 2.8 builds on your (GT 1030) computer.