Page MenuHome

VSE: Adding Marker partially hides 1st channel (Papercut)
Closed, ArchivedPublic

Description

System Information
Operating system: Windows-8.1-6.3.9600 64 Bits
Graphics card: GeForce GT 740M/PCIe/SSE2 NVIDIA Corporation 4.5.0 NVIDIA 376.54

Blender Version
Broken: version: 2.80 (sub 75), branch: master, commit date: 2019-07-29 14:47, hash: rBf6cb5f54494e
Worked: (optional)

Short description of error
When I added a marker in VSE the strip created by marker name hides the first channel which it should not do.

Exact steps for others to reproduce the error
Open VSE workspace add any strip in 1st channel and hit "M" to add marker.

Attaching video proof of that

Details

Type
Bug

Event Timeline

Germano Cavalcante (mano-wii) lowered the priority of this task from Needs Triage by Developer to Needs Information from User.

Not sure if I understood the problem.
(I also don't have a codec for reading flv video files).

This seems like it belongs in the paper cut thread and not the bug tracker:
https://devtalk.blender.org/c/user-feedback/paper-cuts

For suggestions on how to improve the UI, please use other channels:
https://wiki.blender.org/wiki/Communication/Contact#User_Feedback_and_Requests

Please follow our submission template and guidelines, also read these tips about bug reports, and make a complete, valid bug report, with required info, precise description of the issue, precise steps to reproduce it, small and simple .blend and/or other files to do so if needed, etc.
Videos and/or links to external sites etc. are not acceptable as bug report (they can be provided as additional information only).
Also explained here: https://www.youtube.com/watch?v=JTD0OJq_rF4