Page MenuHome

Viewport Glitched, bug and primitives broken (Imposible working)
Closed, InvalidPublic

Description

System Information
Operating system: Windows-10-10.0.18362-SP0 64 Bits
Graphics card: AMD Radeon HD 6470M ATI Technologies Inc. 4.5.13401 Core Profile Context 15.201.1301.0

Blender Version
Broken: version: 2.82 (sub 7), branch: master, commit date: 2020-02-12 16:20, hash: rB77d23b0bd76f
Worked: (optional)

Short description of error
Default cube, primitives, are bug, and glitched. Materials are missing, and make a weird no texture/fill with the glitched viewport movement
A have this bug from 2.80(not bug) until now, all the versions in between work the same way as this report

Exact steps for others to reproduce the error
Just open blender and the default cube is missing already, change to render mode to see the weird invisible glitched viewport movement.
Add primite (circle, uv sphere) dont work the real shapes and changing between the solid, render and material editor, make it worse

Event Timeline

This report does not contain all the requested information, which is required for us to investigate the issue. Please submit a new report and carefully follow the instructions.

Be sure to provide system information, Blender version, the last Blender version which worked, and a .blend file with exact steps to reproduce the problem (unless it happens in the default startup file).

In this case try updating your graphics card driver.

This comment was removed by Alejandro (str3dlok).