Page MenuHome

smooth brush not working
Closed, ArchivedPublic

Description

System Information
Operating system: Windows-10-10.0.18362-SP0 64 Bits
Graphics card: AMD Radeon(TM) R4 Graphics ATI Technologies Inc. 4.5.13587 Core Profile Context 19.40.46 26.20.14046.3

Blender Version
Broken: version: 2.91.0, branch: master, commit date: 2020-11-25 08:34, hash: rB0f45cab862b8
Worked: (newest version of Blender that worked as expected)

Short description of error
[Please fill out a short description of the error here]

Exact steps for others to reproduce the error
[Please describe the exact steps needed to reproduce the issue]
[Based on the default startup or an attached .blend file (as simple as possible)]

Event Timeline

Dear blender,
Im writing this because the smooth brush of the blender wont work. So if you have any solutions Ill be appreciated.

sincerely,
Tatiana

Robert Guetzkow (rjg) changed the task status from Needs Triage to Needs Information from User.EditedJan 16 2021, 10:02 AM

The smooth brush works without any issue in 2.91, 2.92 and current master on my system. Your report is missing the exact steps necessary to reproduce the problem, so I might not be testing the same use case. Could you please describe the exact steps you are doing and if this is not reproducible in the default startup file, provide a minimal example project that demonstrates the issue?

Robert Guetzkow (rjg) closed this task as Archived.Jan 23 2021, 12:27 PM

No activity for more than a week. As per the tracker policy we assume the issue is gone and can be closed.

Thanks again for the report. If the problem persists please open a new report with the required information.