Page MenuHome

graph editor generator generates 0 at the conjuction point
Confirmed, NormalPublicBUG

Description

System Information
Operating system: Windows-10-10.0.19041-SP0 64 Bits
Graphics card: GeForce GTX 1050 Ti/PCIe/SSE2 NVIDIA Corporation 4.5.0 NVIDIA 461.40

Blender Version
Broken: version: 2.93.0 Alpha, branch: master, commit date: 2021-02-04 00:22, hash: rBd30320b4f59d
Worked: never
Short description of error
When using multiple modifiers in graph editor, generator generates an abnormal 0 value (or significant break) at the time junction of the two modifiers, which is not visible on the curve
Edit: It only happens when the end point of the last modifier is equal to the start point of the next modifier, not sure if this is a bug. But I think it does affect the experience

Exact steps for others to reproduce the error

  1. create a shape key

2.add a key frame to it

  1. set modifiers like the picture

[Based on the default startup or an attached .blend file (as simple as possible)]

Event Timeline

Lyric (Lyric_7788) updated the task description. (Show Details)
Philipp Oeser (lichtwerk) changed the task status from Needs Triage to Confirmed.Fri, Feb 12, 10:16 AM

Can confirm, seems wrong, will check.

Worked: 2.91.2

Cant confirm though, for me this was working like this in 2.91.2 (and even 2.79) as well

Can confirm, seems wrong, will check.

Worked: 2.91.2

Cant confirm though, for me this was working like this in 2.91.2 (and even 2.79) as well

Sorry, I misunderstood the meaning of "worked.", Ithought it means"Please write down the version you normally use" ahaha

Philipp Oeser (lichtwerk) changed the subtype of this task from "Report" to "Bug".Wed, Feb 17, 3:12 PM