Page MenuHome

Inconsistent show of result of modifier Screw in edit mode
Closed, ResolvedPublic

Description

System Information
Operating system: Linux
Graphics card: Intel Haswell

Blender Version
Broken: 2.92, 2.93
Worked: I don't know

Short description of error

Modifier Screw doesn't show edges in edit mode when uses only one vertex for this. However when I apply this modifier then it creates edges. Issue in inconsistent show of result between don't applyed and applyed modifier or between edit mode and object mode then edges shown.

Exact steps for others to reproduce the error

  1. Open a new scene and create an object from one vertex
  2. Translate the object to 50 mm by X axis
  3. Add a modifier Screw to the object
  4. Set parameters in modifier Screw:
    • Angle: 360d
    • Screw: 20 mm
    • Iteration: 3
    • Axis: Z
  1. Switch to Edit mode. Edges don't shown:

In object mode or after apply modifier edges shown:



Event Timeline

Wovchik (microcoder) updated the task description. (Show Details)
Wovchik (microcoder) updated the task description. (Show Details)
Wovchik (microcoder) updated the task description. (Show Details)
Wovchik (microcoder) updated the task description. (Show Details)
Wovchik (microcoder) updated the task description. (Show Details)
Wovchik (microcoder) renamed this task from Inconsistent to show of result of modifier Screw in edit mode to Inconsistent show of result of modifier Screw in edit mode.Sat, Mar 20, 1:34 PM
Falk David (filedescriptor) changed the task status from Needs Triage to Confirmed.Mon, Mar 22, 1:03 PM

I can reproduce this on the lastest 2.93.0 Alpha, branch: master, commit date: 2021-03-22 11:23, hash: rBc4c195672ddd.