Page MenuHome

Bump node not working
Needs Information from User, NormalPublic

Description

System Information
Operating system: OS X
Graphics card: NVIDIA GeForce GT 750M

Blender Version
Broken: 2.82.5 (2.83.5 2020-08-19)
Worked: 2.81 (2.81 20-19-011-20)
Bump Node on road object. Not showing up. It's driven by a baked image sequence of .exr files.

Exact steps for others to reproduce the error
Based on the default startup or an attached .blend file (as simple as possible).
I"ve sent file that works file (2.81) and the file that doesn't work (2.83). Just render the good file in Cycles and see the bump affecting the surface ripples in (puddles). Do the same thing in the fil that doesn't work (2.83.5) and the bump effect is missing.

Event Timeline

Just realized the files won't help you without my attaching an image file. It's actually a sequence but huge. So I will just attach three frames. The files are called are in a folder called Wave 2. There will be other missing textures but those are ones that work. If I send everyting it will be gigabytes.

Anyway, these are the files that attach to the bump node for the bottom road surface.

Falk David (filedescriptor) changed the task status from Needs Triage to Needs Information from User.Mon, Apr 19, 6:47 PM

Could you try if it works on the latest 2.83.13 LTS from https://www.blender.org/download/lts/ ?

I"ve sent file that works file (2.81) and the file that doesn't work (2.83). Just render the good file in Cycles and see the bump affecting the surface ripples in (puddles). Do the same thing in the fil that doesn't work (2.83.5) and the bump effect is missing.

We've the image files, but it seems the .blend files are actually missing?