Page MenuHome

Some particle hairs that emitted from the vertices do not rotate with the armature.
Confirmed, NormalPublic

Description

System Information
Operating system:MacOS
Graphics card:Radeon Pro

Blender Version
Broken: 2.93.2

Short description of error
Some particle hairs that emitted from the vertices do not rotate with the armature.

Simple example wit a cube:

Issue only happens when emitting from Vertices (emitting from faces is fine)

Event Timeline

Philipp Oeser (lichtwerk) changed the task status from Needs Triage to Needs Information from User.Fri, Jul 9, 7:34 AM

Could you share an example .blend file demonstrating the issue?

Could you share an example .blend file demonstrating the issue?

This is the file.
pls check this.

Philipp Oeser (lichtwerk) changed the task status from Needs Information from User to Needs Triage.Fri, Jul 9, 12:40 PM
Philipp Oeser (lichtwerk) updated the task description. (Show Details)
Philipp Oeser (lichtwerk) changed the task status from Needs Triage to Confirmed.Fri, Jul 9, 1:05 PM
Philipp Oeser (lichtwerk) updated the task description. (Show Details)
Richard Antalik (ISS) changed the task status from Confirmed to Needs Information from User.Fri, Jul 9, 1:09 PM

I am able to reproduce this issue, @Kihaku Gisui (Kihaku_Gisui) can you also upload very simple cube file? I wasn't able ro create such file from scratch. If you can also share steps to create such file it would be nice.

Philipp Oeser (lichtwerk) changed the task status from Needs Information from User to Confirmed.Fri, Jul 9, 1:24 PM
Philipp Oeser (lichtwerk) updated the task description. (Show Details)

I am able to reproduce this issue, @Kihaku Gisui (Kihaku_Gisui) can you also upload very simple cube file? I wasn't able ro create such file from scratch. If you can also share steps to create such file it would be nice.

Thank you @Richard van der Veen (richard) Antalik (ISS)
This is it!
Please check it out.