Page MenuHome

ED (EDUART)
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Jul 30 2018, 9:51 PM (50 w, 5 d)

Recent Activity

Sat, Jun 22

ED (EDUART) added a comment to T65994: shortcut conflict.

I mean if u in shader editor and wanted to cut links it was CTRL+LMB. In latest builds shortcut changed to CTRL+RMB. but if u activate node wrangler addon and press CTRL+RMB u will not be able to cut links.

Sat, Jun 22, 6:58 AM · Addons

Fri, Jun 21

ED (EDUART) created T65994: shortcut conflict.
Fri, Jun 21, 12:01 PM · Addons

Jun 16 2019

ED (EDUART) created T65860: Cutting links in shader editor dont work.
Jun 16 2019, 7:09 PM · BF Blender

May 27 2019

ED (EDUART) added a comment to T65169: View render (F11) don work.

Ooh) Thanks a lot!

May 27 2019, 5:32 AM · BF Blender

May 26 2019

ED (EDUART) added a comment to T65169: View render (F11) don work.

Is it should work like open gl render in 2.79? Or if not, with workbench renderer i cant render model in wireframe mode as it is in viewport but in 2.79 i can with open gl render

May 26 2019, 11:26 PM · BF Blender
ED (EDUART) added a comment to T65169: View render (F11) don work.

View render function (F11) dont work at all

May 26 2019, 11:14 PM · BF Blender
ED (EDUART) created T65169: View render (F11) don work.
May 26 2019, 11:13 PM · BF Blender

Aug 11 2018

ED (EDUART) added a comment to T56234: Artifacts when render in Hybrid mode in version 2.8.

Hi! Any thoughts on this one?

Aug 11 2018, 1:53 PM · Cycles, BF Blender

Aug 6 2018

ED (EDUART) added a comment to T56234: Artifacts when render in Hybrid mode in version 2.8.

I am not strong in this kind of things)) can anyone on Mac try this one?

Aug 6 2018, 3:36 PM · Cycles, BF Blender
ED (EDUART) added a comment to T56234: Artifacts when render in Hybrid mode in version 2.8.

And also there is no artifacts if i render CPU only. Its only in Hybrid mode

Aug 6 2018, 3:15 PM · Cycles, BF Blender
ED (EDUART) added a comment to T56234: Artifacts when render in Hybrid mode in version 2.8.

Yes, sorry its my fault about the material =( but when i correct this its also the same artifacts here in the latest version of 2.79((( and if i render this in older 2.79.4 version its ok, even with the mistake in the material! maybe this issue on Mac Os, because you said that you have Linux Mint

Aug 6 2018, 3:13 PM · Cycles, BF Blender

Aug 5 2018

ED (EDUART) added a comment to T56234: Artifacts when render in Hybrid mode in version 2.8.

Here it is! Please solve this problem ;) NOTE, that this problem also exist in 2.79.6


Aug 5 2018, 10:25 AM · Cycles, BF Blender

Aug 4 2018

ED (EDUART) created T56234: Artifacts when render in Hybrid mode in version 2.8.
Aug 4 2018, 11:09 AM · Cycles, BF Blender