Jean-Francois Tasse (jft_quebec)
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Jan 1 2013, 2:52 AM (246 w, 1 d)

Recent Activity

Aug 7 2017

Jean-Francois Tasse (jft_quebec) added a comment to T52267: Same bug different version.

Sorry about @Antonio Vazquez (antoniov), I thought that he experienced all of the things I did

Aug 7 2017, 1:07 AM · Platform: Windows, Blender File

Aug 6 2017

Jean-Francois Tasse (jft_quebec) added a comment to T52267: Same bug different version.

Sunday morning 11:17: I finished re-installing win10 from a backup and downloaded the updates and tried to reproduce the problem again but I was not able to recreate the same error. The screenshots that I gave you in this post was from July 16 2017 at exactly 10:23am (about 3 weeks ago) at that moment I did not have the time to deal with it, so I just came back to windows 7 (I always have a backup of the two OS and Linux).

Aug 6 2017, 5:51 PM · Platform: Windows, Blender File
Jean-Francois Tasse (jft_quebec) added a comment to T52267: Same bug different version.

sorry I forgot to had this: for the microsoft link about "explorer" I never saw it, but i did experiment those problems, but I had those problem with windows 7 and 10 at the same time, including copy/paste on USB thumb drive and external drive. My motherboard was the asus H87-Plus at the time and it had the reputation of having problems with USB, I send it to asus, gave me a new one, the problems where still there, changed my MB to an H97M-E that was recommended to me by my local computer repair store and I stopped having problems within windows 7 and 10 for the USB but the Blender problem persisted on win10. I spend so much time and money that I just gave up and stayed with windows 7 after my original posting (https://developer.blender.org/T50710)

Aug 6 2017, 5:16 PM · Platform: Windows, Blender File
Jean-Francois Tasse (jft_quebec) added a comment to T52267: Same bug different version.

I did it on win10 fresh install, only microsoft drivers, and during that period, since I first thought it was my hardware, I changed my motherboard, my SSD, sent my graphic card to gigabyte for a checkup, tested and stress tested my cpu and memory with legitimate software from intel etc... All of my hardware was double checked and I use only legitimate software, I do not run dropbox, onedrive, torrent or any others, and there is no skype or Steam games running in the background, my PC is for primarily for graphics :)

Aug 6 2017, 4:22 AM · Platform: Windows, Blender File

Aug 5 2017

Jean-Francois Tasse (jft_quebec) added a comment to T52267: Same bug different version.

Sorry, I should have been more precise. No they don't get saved when they are in this state. If I leave them like that and make my backup, and later come back to work on those files for a reason or another, they just don't open and are considered "corrupted". If I do push "F5" and then backup, if I come back to them later, everything is fine.

Aug 5 2017, 7:30 PM · Platform: Windows, Blender File
Jean-Francois Tasse (jft_quebec) created T52267: Same bug different version.
Aug 5 2017, 6:47 AM · Platform: Windows, Blender File

Feb 19 2017

Jean-Francois Tasse (jft_quebec) added a comment to T50710: Problem saving on Windows 10.

Thanks a lot, at least I have the confirmation that "I" am not the problem. I have even tried removing the drive encryption just in case, but same result. I will dual boot with Linux and that's it.

Feb 19 2017, 1:39 AM · Platform: Windows, BF Blender

Feb 17 2017

Jean-Francois Tasse (jft_quebec) created T50710: Problem saving on Windows 10.
Feb 17 2017, 6:13 PM · Platform: Windows, BF Blender

Dec 20 2014

Jean-Francois Tasse (jft_quebec) added a comment to T42968: BGE not recording all object of simulation.

Sorry, I forgot to put the right Tag "Blender Game Engine" in the projet section

Dec 20 2014, 5:36 AM · Game Engine
Jean-Francois Tasse (jft_quebec) created T42968: BGE not recording all object of simulation.
Dec 20 2014, 5:29 AM · Game Engine

Jan 5 2014

Jean-Francois Tasse (jft_quebec) added a comment to T38065: Array modifier with an empty or other.

Sorry about that, I didnt know,

Jan 5 2014, 2:25 AM · Modifiers

Jan 4 2014

Jean-Francois Tasse (jft_quebec) added a comment to T38065: Array modifier with an empty or other.

I forgot to say that to finish my projet I simply duplicated the branch, rotated it manually, and that was it, but its not the first time I have a problem with array and an empty.

Jan 4 2014, 7:01 PM · Modifiers
Jean-Francois Tasse (jft_quebec) reopened T38065: Array modifier with an empty or other as "Open".
Jan 4 2014, 6:56 PM · Modifiers