Page MenuHome

Show emitter particles doesn't dissapear when uncheck
Closed, ArchivedPublic

Description

System Information
Operating system: Windows 7 64bits
Graphics card: NVIDIA GTX780

Blender Version
Broken: 2.80 RC1
Worked: 2.79

Short description of error
Show emitter particles doesn't dissapear in viewport cycles in rendered mode when uncheck in particles menu

Exact steps for others to reproduce the error
Open the blend file and go in rendered mode

Thank you!!

Details

Type
Bug

Event Timeline

Philipp Oeser (lichtwerk) triaged this task as Needs Information from User priority.

Seems like the file is missing?

Hi.

In 2.8 you have two "Show Emitter" options in particles tab. One under Render option and the other in Viewport Display item. For Rendered view in viewport, uncheck "Show Emitter" in Viewport Display.

Philipp Oeser (lichtwerk) raised the priority of this task from Needs Information from User to Confirmed, Medium.

Working for me in F12 render (cycles, not eevee), but not rendered viewport (neither cycles, nor eevee)....
Thought this has been reported before, but cannot find it...

@Brecht Van Lommel (brecht): feel free to throw back at me (think I could handle)...

Hello! Thank you for answer and sorry for the inconvenience. All the best!

Philipp Oeser (lichtwerk) closed this task as Archived.Jul 12 2019, 1:19 PM

Oops....

actually, what @YAFU (YAFU) said says it all... [that was rather stupid by me, excuses...]

Think this makes this report obsolete...