Page MenuHome

Icons disappear in gizmos
Open, Confirmed, MediumPublic

Description

System Information
Operating system: Mac OS X
Graphics card: Radeon 2700

Blender Version
2.80 RC 3
Short description of error

Icons in top right gizmos disappear after using non-marked node of rotation gizmo

Exact steps for others to reproduce the error
Based on the default startup or an attached .blend file (as simple as possible).

Select and use non-marked node of rotation gizmo in upper right corner of viewing window. Rest of gizmos loose their icons

Details

Type
Bug

Event Timeline

William Reynish (billreynish) triaged this task as Needs Information from User priority.

You'll have to to explain what 'non-marked node of rotation gizmo' means.

William Reynish (billreynish) raised the priority of this task from Needs Information from User to Waiting for Developer to Reproduce.EditedMon, Jul 29, 2:41 PM

I have seen those disappear also, but have not been able to consistently reproduce a way to make it happen. FWIW I am also on macOS.

Glad this has been seen by others. Will try to pay attention and come up with consistent way to trigger this effect.
Thank you.
Paul

Try this BillReynish.

File/New
Add/Armature
In edit mode
Extrude new bone
Select new bone
KABOOM :)

William Reynish (billreynish) lowered the priority of this task from Waiting for Developer to Reproduce to Confirmed, Medium.

Indeed, that recipe also makes the icons disappear consistently for me.

@Campbell Barton (campbellbarton) can you reproduce this?

Tried a few times, I can't redo this error.

Hmm probably OS-specific then?

Same behaviour in 2.8 release