Page MenuHome

Viewport and Icons disappear after recent commit rBc6018391765c
Open, Waiting for Developer to ReproducePublic

Description

System Information
Operating system: macOS 10.14.6 on i7
Graphics card: AMD M395X 4Gb

Blender Version
Broken: c6018391765c
Worked: 12688a6636da

Short description of error
When working in viewport, objects and icons disappear

Exact steps for others to reproduce the error
To track this issue down I've compiled a lot of versions to narrow it down.
This commit is causing the issue.

What I did to test is:
start blender
switch to top ortho
add curve->circle
go into edit mode
scroll (zoom) in/out
go into object mode
scroll (zoom) in/out
Observe if Object/Icons disappear

Thanks for looking into it,
Roel

Details

Type
Bug

Event Timeline

Roel Koster (kostex) created this task.

Like you've requested I've assigned it to you myself
Thanks

Germano Cavalcante (mano-wii) lowered the priority of this task from Needs Triage by Developer to Waiting for Developer to Reproduce.Fri, Oct 11, 7:03 PM

Clement,

Just downloaded a version from the buildbot instead of my own.
Same thing happens..
Started to think about it.. I had never tried this with factory default settings.
It seems that the behaviour is not shown when starting fresh. Maybe it has to do with some setting I've set that triggers this.
I'm going through them all now.
Is there anything (setting) you can think of that could trigger the disappearance of those icons and objects? Especially in regards to the patch?
Would help me out a lot to pinpoint why it happens