Page MenuHome

Texture paint Separation Unlink
Closed, ArchivedPublic

Description

System Information
Operating system: Linux-5.8.0-38-generic-x86_64-with-debian-bullseye-sid 64 Bits
Graphics card: AMD KABINI (DRM 2.50.0, 5.8.0-38-generic, LLVM 11.0.0) X.Org 4.5 (Core Profile) Mesa 20.2.6

Blender Version
Broken: version: 2.91.2, branch: master, commit date: 2021-01-19 16:15, hash: rB5be9ef417703
Worked: (newest version of Blender that worked as expected)

Short description of error
In texture painting mode, when texture is associated i.e. I have the material image in right-hand side view, and left UV view ; if I move the vertical view separation, it unlinks the image in left UV view.

Exact steps for others to reproduce the error
In texture painting mode, when green texture is associated i.e. I have the green material image in right-hand side view, and left UV view ; if I move the vertical view separation, it unlinks the green image in left UV view.



https://youtu.be/4PZP3oAFyEM

Event Timeline

Robert Guetzkow (rjg) changed the task status from Needs Triage to Needs Information from User.Jan 28 2021, 11:47 AM

I was unable to reproduce the issue on Linux. Since the texture is still applied to the cube and is listed, it doesn't seem to be actually unlinked in the sense of the term used by Blender. It could be a drawing glitch.

Please try to run Blender from the terminal using the following debug flags:

./blender --debug --debug-gpu > ~/blender_debug_output.txt 2>&1

./blender --debug --debug-gpu > ~/blender_debug_output.txt 2>&1

logs nothing.

@Peter MOUEZA (moueza) Have you checked the file it redirects the output to? If Blender is starting properly it should at least print some general information.

Philipp Oeser (lichtwerk) closed this task as Archived.Feb 28 2021, 8:47 AM

No activity for more than a week. As per the tracker policy we assume the issue is gone and can be closed.

Thanks again for the report. If the problem persists please open a new report with the required information.